Derfor er det smart å bruke navnelapper på både store og små ting

De aller fleste foreldre blir etter hvert godt kjent med bruk av navnelapper, da det i mange barnehager er obligatorisk med merking av klær. Samtidig er det kanskje ikke alle som utnytter det fulle potensialet til god merking, noen enkle selvklebende navnelapper kan nemlig være redningen i mange ulike situasjoner.

Enkel identifisering eller få tilbake ting du har mistet?

Til å begynne med er det greit å huske på at navnelapper kan ha flere ulike funksjoner. I barnehagen handler det kanskje først og fremst om at det skal være enkelt å finne riktig plagg, da det ellers ville vært veldig tungvint å finne frem blant utallige like klær. I andre situasjoner handler det om at noe du har mistet skal komme til rette.

Du trenger selvfølgelig ikke å tenke mye på dette, det enkleste er å merke «alt», men det kan likevel åpne for nye bruksområder. Selv det som er lett gjenkjennelig og unikt for deg, vil selvfølgelig ikke være det for andre.

Husk på at du kan merke mye mer enn bare barneklær

Moderne selvklebende navnemerker kan brukes på for eksempel sko og støvler, i tillegg til praktisk talt alle typer plagg. I tillegg er det selvfølgelig mulig å merke matbokser, vannflasker, solkremtuber og mye mer. Samtidig kan det også være greit å huske på at det ikke er noe i veien for å merke ting som tilhører større barn eller voksne.

Voksne og større barn trenger kanskje ikke å merke klær og sko i like stor grad som mindre barn, men det er mange andre ting som kan bli borte. For eksempel kan du bruke navnemerker på innsiden av mobildekslet, eller på et diskre sted på de dyre hodetelefonene. Det kan være et lavteknologisk komplement til de ulike sporingstjenestene som mange mobilprodusenter leverer. Kanskje er navnelapper redningen når du legger igjen mobilen et ukjent sted?

utviklet av braadland as // © 2024
optimalisert med Sonar SEO
annonsere? // advertise?